The existing Sitting-Out Area along Hill Road is situated under a flyover, with close proximity to a residential building, creates a narrow, dark space.

Exploring ideas to utilise and amplify the vertical height of the flyover while maintaining minimum footprint on ground, Park Under the Flyover aims to intensify the site through a series of installations and facilities inspired by the site’s context and history. Offering residents and park users new perspectives and experiences, encouraging the local community to explore the verticality of the resideual space under the flyover.

PARK UNDER THE FLYOVER


Design Team: Aron TSANG Wai-Chun
Collaborators: Andy CHENG Chun, Dennis CHAU Lok-Kan, Zoey CHAN Tsz-Yiu
Status: In Progress
Location: Hong Kong
Area: 300 sq.m
Date: February 2018 -
© 2019 Napp Studio