The school is a sustainable organism in both physical and material terms. The space is highly adaptive and flexible in response to the creations by the students through simple reconfiguration. Materials and wastes generated are constantly resumed or recycled via various means within the circular network.

The building floats - leaving the ground intact for the micro-habitat continue to flourish and for the public to enjoy. The building disperses - blurring interior-exterior and dissolving the boundary of the structure, inviting the public to walk into the everyday life of the students.


Design Team: Andy Cheng Chun, Anthony Ko Chun Ming, Carol Lau Ka Lo, Wesley Ho Hung Lai, Tsang Aron Wai Chun
Status: Concept Design
Location: Aarhus, Denmark
Floor Area: 10,000 sq.m
Date: Jan 2016
© 2018 Napp Studio