Situated in a typical hustle and bustle neighborhood of working area, Easy Tower currently appears to be modest and humble. We wish to utilise this opportunity to inject a sense of Newness into this 20+ year-old building through material manipulation and composition in contrasting the existing beige masonry facade through juxtaposition between the old & new plugged-in mass.

Taking reference from the form of the wave, as a metaphor of fluidity and sustainability, we decided to create a lining of wavy material, which also represents the ‘pleats’ created from the folds in a garment. Such ‘folds’ create spatial depth to the facade and lobby, generating light and shadow through formal articulation.


Design Team: Ho Hung Lai Wesley, Tsang Aron Wai Chun
Status: In Progress
Location: Cheung Sha Wan, Hong Kong
Floor Area: 300 sq.m (Lobby), 1600 sq.m (Carpark)
© 2018 Napp Studio