An office renovation and rebranding project for a 20-year-old local construction company.

While their current office presents a typical pragmatic approach on working space in Hong Kong, we wish to inject a sense of newness and uniqueness that distinguish them from their peers through materiality and colours.

Adopting the company's blue colour as main feature tone on the back-painted glass and dyed wood veneer along the central axis, while the dusty pink painted 'pavilion' features the visitor area. Strips of full height cabinets of anodized aluminium finishes topped with circular bronze handles are lined along the long walls of the office. Long ceiling stripes and linear lighting tubes connect and complete the 3 originally separated areas, reception, general and HR departments, as a whole.

ADVANCE ENGINEERING OFFICE 領駿辦公室


Design Team: Tsang Aron Wai Chun, Ho Wesley Hung Lai
Photographer: Jimmy Ho
Status: Completed
Location: Hong Kong
Floor Area: 380 sq.m
Date: Jun 2017
© 2018 Napp Studio